PROUD to ANNOUNCE Ahi tuna carpaccio, micro greens drizzled with peppery Nature Blessed #extra virgin olive oil and prepared local Hawaiian sashimi style the best cut of thinly sliced raw fish served over a bed of shredded cabbage
Grèce
Fabricant/ Producteur
PROUD to ANNOUNCE Ahi tuna carpaccio, micro greens drizzled with peppery Nature Blessed #extra virgin olive oil and prepared local Hawaiian sashimi style the best cut of thinly sliced raw fish served over a bed of shredded cabbage
We can certify that it is a top quality extra virgin olive oil that stands out from the usual oils due to its high content of specific polyphenols which have major health protecting properties. It is an oil which is recommended to all consumers looking for olive oil with enhanced antioxidant properties for health protection. This oil has a strong pungent and bitter taste that is characteristic of the polyphenols which it contains. It is pleasantly consumed with foods that have a neutral taste.
Fabricant/ Producteur
Industrial Area
Entrance a, block 19, building 7
570 22 Sindos, Thessaloniki - Grèce
Malte
De nombreuses personnes ajoutent de l’huile d’olive à leurs salades pour en améliorer le goût, mais pourquoi ne pas aller plus loin et préparer une huile d’olive infusée au citron qui rendra les légumes crus plus savoureux ? La préparation d’une huile d’olive infusée au citron est extrêmement facile, il suffit d’enlever l’enveloppe extérieure des citrons et de les placer dans un fouet à crème avec un peu d’huile d’olive. Après avoir rechargé une fois votre siphon à chantilly, vous devrez ensuite le secouer plusieurs fois et laisser le mélange tel quel pendant 5 minutes au cours desquelles le citron s’infusera correctement dans l’huile d’olive et elle sera alors prête à être utilisée. 1 gros citron – 1 tasse d’huile d’olive
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